De Broeckhof Gezondheidscentrum De Menterne
Sportief bewegen in water

AQUA-fit is een intensief beweegprogramma in het water, op muziek. In de training zitten elementen uit aquasport, aquajoggen en AQUA-fysio.

AQUA-fit is bedoeld voor een ieder die in een groep (van ca. 15 deelnemers) sportief en verantwoord wil bewegen in water van 29 graden. Dit gebeurt onder deskundige leiding van een fysiotherapeut en sportinstructrice van Fysiotherapie Menterwolde.

Ongeacht je fitnessniveau, kun je een aangename workout in het water krijgen. Tijdens de spierversterkende oefeningen komen buik, billen, benen, armen en schouders aan bod. Ook wordt er gewerkt aan de conditie. Onze sportinstructrice heeft tal van mogelijkheden om de moeilijkheidsgraad van de oefeningen te vergroten of te verkleinen. Je bent altijd vrij om op je eigen niveau te sporten . Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van verschillende oefenmaterialen (drijfmiddelen, ballen en dumbells). Tempo, oefeningen op maat en gezelligheid zijn kenmerkend voor deze cursus.

Spreekt deze manier van trainen je aan? Geef je dan nu op voor de komende cursus van 10 lessen.

Start cursus: woensdag 27 maart 18.00–18.30 uur
Locatie: D.G. van den Noortbad, Kleine Venne 2a te Muntendam
Kosten: € 68,00 (voor 10 lessen van 30 minuten)

Je kunt je opgeven via onze button op de website of per mail: info@fysiotherapiementerwolde.nl of telefonisch: 0598-453535

Wil je niet zo lang wachten maar meteen meedoen? Er is de mogelijkheid om in de bestaande cursussen in te stromen. Neem dan ook contact op met Fysiotherapie Menterwolde.