De Broeckhof Gezondheidscentrum De Menterne
Fysiotherapie Menterwolde krijgt een 9,4 van haar patiënten!

Fysiotherapie Menterwolde werkt continue aan de kwaliteit van zorg. Uw mening over de kwaliteit van onze zorgverlening is daarbij erg belangrijk. Met uw opmerkingen en suggesties kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. De patiënttevredenheid wordt gemeten door een onafhankelijke partij (Qualiview/Qualizorg) en dit gebeurt volledig anoniem. Fysiotherapie Menterwolde hecht veel waarde aan uw mening. Een aantal zorgverzekeraars verplicht ons tot deelname aan het onderzoek.

Over juli-december 2020 is Fysiotherapie Menterwolde gemiddeld beoordeeld met een 9,4! Een cijfer, waar we erg trots op zijn. We willen iedereen bedanken voor het meedoen aan het onderzoek (en het geven van dit mooie cijfer). Wij gaan het komende jaar proberen om dit resultaat te behouden en onze dienstverlening te verbeteren daar waar nodig is.

Voor ons is het erg belangrijk dat u de vragenlijst invult. Mocht u een mail van Qualiview/Qualizorg in uw mailbox of spambox aantreffen, wilt u deze dan niet verwijderen maar invullen?!