De Broeckhof Gezondheidscentrum De Menterne

UPDATE CORONA: praktijk gesloten m.i.v. 23-03-2020 (tot nader order)

Vandaag, 20-03-2020, heeft onze beroepsgroep KNGF richtlijnen “Professioneel handelen fysiotherapeut tijdens Coronacrisis” gepubliceerd.

Na bestudering van deze richtlijnen in combinatie met de adviezen die het RIVM uitdraagt, heeft Fysiotherapie Menterwolde besloten om m.i.v. 23-03-2020 de praktijk te sluiten (tot nader order). Een lastige beslissing voor ons, maar als praktijk streven wij altijd naar goede gezondheid voor u en onze medewerkers.

Het leveren van doelmatige en verantwoorde zorg is hierbij leidend. Verantwoord heeft in dit geval betrekking op u als cliënt en op ons als zorgverlener. Het zoveel mogelijk vermijden van direct contact is hierbij de doorslaggevende factor. In de adviezen wordt gesproken over afstand houden van 1,5 meter en gebruik van beschermmiddelen bij het behandelen van patiënten. Wij vinden 1-op-1 behandelingen daardoor niet langer verantwoord om uit te voeren.

Bereikbaarheid:

  • Op werkdagen tussen 9.00-12.00 uur kunt u ons telefonisch bereiken met vragen of voor adviezen op afstand: tel. 0598-453535 Mocht u ons niet kunnen bereiken, spreek dan gerust uw boodschap in. We luisteren geregeld de voicemail af.
  • U kunt ons ook bereiken via de mail: info@fysiotherapiementerwolde.nl

Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Rest ons niets anders dan te zeggen: "Wees gezond en blijf gezond!"

Groeten van het team van Fysiotherapie Menterwolde