De Broeckhof Gezondheidscentrum De Menterne
Ga jij fit het voorjaar in?

Wie begint het voorjaar niet met goede voornemens? Gezonder leven, meer sporten, meer naar buiten… We zijn benieuwd hoe het er bij jou voor staat.

Bij Fysiotherapie Menterwolde kunnen onze sportinstructeurs je op weg helpen. Op maandag tot en met donderdagavond van 18:30-21:30 uur en zaterdagochtend van 9:00-12:00 uur kun je komen Fitnessen. Er wordt een vaste tijd afgesproken zodat er niet te veel sporters tegelijk zijn. Uiteraard kun je vrij trainen.

Tijdens de Fitness kun je gebruik maken van apparatuur die op een eenvoudige manier in te stellen is, maar ook van losse materialen zoals halters/ballen/kettlebells. Je kunt ervoor kiezen om de conditie en/of kracht van het lichaam te verbeteren. Voor elke spiergroep is er een apparaat en je kunt dit zo zwaar maken als je zelf wilt.

Voordat je begint met Fitness is het nodig om een afspraak te maken met de sportinstructeur voor de eerste intake. De vakkundige sportinstructeur maakt daarna een programma op maat dat aansluit bij je doelen en wensen, als je dat wilt. Er wordt getraind in een groep van maximaal 8 personen. Zo kan de sportinstructeur iedereen goed in de gaten houden en ervoor zorgen dat je je doelen zo snel mogelijk bereikt en dat je traint met de juiste techniek, zodat blessures worden voorkomen. Vrije Fitness is geschikt voor jong en oud. Kosten: € 26,50 per maand.

Aanmelden:
● Stuur een mail naar info@fysiotherapiementerwolde.nl ● Bel met de praktijk: 0598-453535 ● Vul het contactformulier in op de website: www.fysiotherapiementerwolde.nl