De Broeckhof Gezondheidscentrum De Menterne
Paul Smit
Ik ben Paul Smit, geboren in Sappemeer, en vanaf september 2019 begin ik te werken als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Menterwolde. In 2010 heb ik de opleiding Sportmanagement succesvol afgerond. Vervolgens ben ik in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool te Groningen.

De afgelopen 5 jaren ben ik werkzaam geweest bij diverse eerstelijnspraktijken in Roden, Appingedam en Harkstede. In die tijd heb ik mij verder ontwikkeld in dry needling, Functionele Orthonomie & Integratie (FOI) en Medical Taping.

Mijn intentie is altijd om de ontstane, lichamelijke klachten zo breed mogelijk te analyseren. Naast het fysieke aspect zijn er meerdere factoren belangrijk op weg naar herstel. Middels diverse onderzoekstechnieken, behandeling met dry needling, FOI mobilisatie, Medical Taping, massage en oefentherapie proberen ik samen met u uw klachten te verlichten. Wederzijds vertrouwen, respect en plezier is hierbij voor mij erg belangrijk.

In mijn vrije tijd doe ik veel aan wielrennen en gitaar spelen, bezoek ik graag een concert en geniet ik van mijn vrienden en familie. Ik ben op maandag, woensdag en vrijdag aanwezig in de praktijk en u kunt mij op elke locatie treffen.

BIG-geregistreerd: 19918347804
Ik heb de volgende cursussen en opleidingen gevolgd: Fysiotherapie Dry needling Functionele Orthonomie & Integratie (FOI) Medical Taping BIG-registratie: 19918347804