De Broeckhof Gezondheidscentrum De Menterne
De praktijk

Diensten

Het team

Fysiotherapie Menterwolde heeft een team van 13 medewerkers. Lees hier meer over wie ze zijn en waarin ze gespecialiseerd zijn. Lees meer

De locaties

In de gemeente Menterwolde zijn 3 locaties waar u één van onze fysiotherapeuten kunt vinden. Naar de locaties

Diensten

Directe toegankelijkheid

U kunt door een arts of specialist verwezen worden voor fysiotherapie maar u kunt ook zonder verwijzing bij de fysiotherapeut terecht. U kunt dus zelf beslissen of u eerst naar de huisarts gaat of direct naar de fysiotherapeut. Lees meer…
Huisreglement Lees meer…..
Folders Download een van onze folders. Lees meer….
Tarieven Een overzicht van de kosten. Lees meer….
Privacy Onze praktijk houdt, om u zo goed mogelijk ten dienst te kunnen zijn en vanwege wettelijke verplichtingen een registratie bij van uw directe persoonlijke en medische gegevens. Op deze registratie is de Wet AVG van toepassing. Lees meer…..

Kwaliteit

De medewerkers van Fysiotherapie Menterwolde zijn geregistreerd in het BIG- register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de beroepsorganisatie van fysiotherapeuten. Dit betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen en richtlijnen van het KNGF. Lees meer…..
Partners Fysiotherapie Menterwolde werkt samen met diverse organisaties. Lees meer….

Klachtenregeling KNGF

U mag ervan uitgaan dat elke fysiotherapeut z'n vak zo goed mogelijk uitoefent. Heeft u toch klachten over de behandeling of de manier waarop uw fysiotherapeut met u omgaat, dan is het goed om dat kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie. Om te beginnen is het de moeite waard om een gesprek aan te gaan met uw fysiotherapeut of contact op te nemen met de praktijk waar deze werkt. Lees meer…..

Landelijke Database Fysiotherapie (LDF)

Gegevens in Landelijke Database Fysiotherapie U heeft, via uw fysiotherapeut, toestemming gegeven voor gebruik en opname van enkele behandelgegevens in de Landelijke Database Fysiotherapie (LDF). Daarmee helpt u direct mee aan constante verbetering van fysiotherapeutische zorg. Lees meer….
Patientenrechten (WGBO) De patiëntenrechten conform de Wet Behandel Geneeskundige Overeenkomst ( WBGO ) zijn vastgelegd in de Modelregeling Fysiotherapeut- Patiënt. Lees meer….