De Broeckhof Gezondheidscentrum De Menterne
Succesvol afvallen bij Fysiotherapie Menterwolde

Hopelijk heb je een heerlijke vakantie achter de rug. Eindelijk weer, na 2 jaar met vele beperkingen door Corona.

Wil je nu graag extra kilo’s kwijtraken? Maar weet je niet hoe? Fysiotherapie Menterwolde kan je daarmee helpen met een cursus Afvallen.

Tijdens deze 3 maanden durende cursus Afvallen wordt er enerzijds aandacht besteed aan bewegen/sporten en anderzijds aan een gezonde leefstijl m.b.t. voeding.
Deze twee pijlers zijn van groot belang bij het afvallen. Er wordt twee keer per week gesport in de trainingszaal in Muntendam onder begeleiding van een sportinstructeur. Tijdens de training worden er in circuitvorm conditionele- en spierversterkende oefeningen uitgevoerd.
In de loop van de weken zullen de oefeningen steeds een beetje zwaarder worden. Daarnaast komt gewichtsconsulente Miranda Westers 3x langs tijdens de cursus en geeft een lezing over voeding en het lezen van producten in de supermarkt.

Een deelnemer die eerder heeft deelgenomen aan een cursus Afvallen geeft aan: “Ik had als doel om af te vallen, maar ik wist niet hoe dat te doen. Toen ik de informatie zag over deze cursus, heb ik me opgegeven. Ik ben blij dat ik mee heb gedaan. Niet alleen het afvallen kwam aan bod, maar bewuster eten en regelmatig bewegen werden ook besproken. Niets moest!! Ik heb geleerd om soms andere keuzes te maken m.b.t. voeding en ik let nu meer op etiketten. En samen sporten is mij heel goed bevallen!”

Start: Maandag 5 september
Kosten: € 28,50 per maand
Lestijden: Maandag van 20:30-21:30 uur
Donderdag van 20:30-21:30 uur
Locatie: Trainingszaal Fysiotherapie Menterwolde in MFC De Menterne te Muntendam

U kunt zich opgeven via telefoonnummer 0598-453535 of mail naar info@fysiotherapiementerwolde.nl