De Broeckhof Gezondheidscentrum De Menterne
Succesvol afvallen bij Fysiotherapie Menterwolde

In januari 2023 start Beweegcentrum Winschoten locatie Fysiotherapie Menterwolde weer met een nieuwe cursus Afvallen.
Bent u gegroeid in de coronatijd of wilt u gewoon wat kilootjes kwijt, meld u dan aan!

Tijdens deze 12-weekse cursus wordt er enerzijds aandacht besteed aan bewegen/sporten en anderzijds aan een gezonde leefstijl, qua voeding. Deze twee pijlers zijn van groot belang bij het afvallen. Er wordt twee keer per week gesport in de trainingszaal in Muntendam onder begeleiding van een sportinstructeur. Tijdens de training wordt er in circuitvorm gewerkt aan de conditie en worden er spierversterkende oefeningen uitgevoerd. In de loop van de weken zullen de oefeningen steeds een beetje zwaarder worden. Daarnaast komt gewichtsconsulente Miranda Westers 3x langs tijdens de cursus en geeft een lezing over voeding en het lezen van producten in de supermarkt.

Een deelnemer die eerder heeft deelgenomen aan een cursus Afvallen geeft aan: “Ik had als doel om af te vallen, maar ik wist niet hoe dat te doen. Toen ik de informatie in de nieuwsbrief zag over deze cursus, heb ik me opgegeven. Ik ben blij dat ik mee heb gedaan. Niet alleen het afvallen kwam aan bod, maar bewuster eten en regelmatig bewegen werden ook besproken. Niets moest!! Ik heb geleerd om soms andere keuzes te maken m.b.t. voeding en ik let nu meer op etiketten. En samen sporten is mij heel goed bevallen!”

Fysiotherapie Menterwolde start op maandag 16 januari met de nieuwe cursus Afvallen. Lestijden zijn maandag en donderdag van 20:30-21:30 uur in de trainingszaal te Muntendam, onder leiding van een sportinstructeur.

U kunt zich opgeven via telefoonnummer 0598-453535 of mail naar
info@fysiotherapiementerwolde.nl