De Broeckhof Gezondheidscentrum De Menterne
Fysiotherapeut
Sportinstructeur
Fysiotherapie Menterwolde heeft een divers aanbod aan programma’s die u kunt volgen onder begeleiding van een fysiotherapeut of een sportinstructeur.

AQUA-Fysio/AQUA-Fit

Bewegen in water

AQUA-fysio/AQUA-fit is bedoeld voor een ieder die in een groep (van ca. 15 deelnemers) sportief en verantwoord wil bewegen in water van 29 graden. Dit gebeurt onder deskundige leiding van een fysiotherapeut en sportinstructrice. Lees meer!

PRET-fysio

PRET-fysio staat voor preventieve training onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. Pret staat ook voor plezier in bewegen. Na een intake wordt een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld. Er wordt rekening gehouden met de individuele mogelijkheden en wensen. Er wordt getraind in een groep van ca. 8 personen. Lees meer….Lees meer!

Cursus Afvallen

Wil je ook graag wat kilo's kwijt maar weet je niet hoe? Misschien dat de cursus Afvallen van Fysiotherapie Menterwolde je daarbij kan helpen.   Samen met sportinstructeurs wordt een beweegprogramma opgesteld om je persoonlijke doelen te halen. De cursus Afvallen is een cursus van 12 weken, waarbij een combinatie wordt gemaakt van (2 x per week) fitnessen en bewust leren eten en veranderen van de leefstijl. Er hoeven geen specifieke diëten gevolgd te worden. Tijdens het trainen wordt er zowel aan conditie/afvallen gewerkt als aan het versterken van de spieren. Dit gebeurt door middel van losse oefeningen op een matje tot het gebruik van apparatuur als pully/dumbbells etc. Lees meer….

Programma’s

Onder begeleiding van :

Programma’s